Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#سفارت
# فوق لیسانس
#سفارت

دوستان اگر توی سی وی نوشته باشیم ک جزو ده درصد برتر کلاس بودیم باید این رو بعدا اثبات کنیم؟ به دانشگاه یا به سفارت؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

ممنون میشم اگه تجربه دارین راهنمایی کنید یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:31:00 #Canada [سفارت] مهاجرت

دیگه اینکه در ریجکت قبلی اعلام نکردم مستر دارم ولی در اپلای جدید اعلام کردم دارم؟ این کار درستی هست که به سفارت اعلام کنم دارم؟ با توجه به پرونده قبل مشکلی پیش نمیاد؟ بازهم سپاسگزارم
2021-08-31 17:39:00 #Canada [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت

من لیسانس حسابداری دارم.آیا میتونم برای دوره های کوتاه مدت کاربردی اقدام کنم ( بجای اینکه فوق لیسانس بخونم) و آیا بعدش میتونم بمونم برای کار و پی آر بگیرم.????
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

، من لیسانس عمران و معدل ۱۳/۳۶ و با سابقه کار ۱۲ سال میشه منو راهنمایی بکنین که از کدوم دانشگاه میتونم پذیرش بگیرم برا فوق لیسانس تو کانادا
2021-08-30 10:24:00 #Canada [سابقه کار] مهاجرت

من رضایت نامه کاری میتونم برا 6 سال بگیرم حتی بیشتر چون هم دوره لیسانس کار میکردم هم فوق لیسانس اما بیمه که برام رد شده 3 سال هستش و مطابق با رشتم و کد ناک نیست یا کارگر ساده رد شده یا جوشکار ایرادی نمیگیرند؟
2021-09-03 01:45:00 #Saskatoon [فوق لیسانس] مهاجرت

من چندتا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم ۱- من دکتری مدیریت دارم و ۱۰ سال سابقه مرتبط و ۳۴ ساله هستم، امتیازم رو حساب کردم ۶۵ میشه با این امتیاز چقدر شانس دارم؟ ۲-برای اینکه بالاتر ببرمش تنها راهم اینه که فرانسه بخونم و امتیاز اونو بگیرم؟ ۳-آیا سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک دکتری باشه یا در حین دکتری هم قبول میکنن؟ ۴-من همسرم هم دقیقا شرایط من رو داره و اونم ۶۵ میگیره اگر من مین اپلیکنت بشم شرایط هسرم به امتیاز من کمکی نمیکه؟
2021-09-01 00:33:00 #Montreal

با توجه احتمال تک نرخی شدن نرخ دلار ,این موضوع عطف به سبق خواهد بود؟ منظور اینکه زمان سابمیت پرونده ملاک مقدار دارایی خواهد بود یا زمان بررسی پرونده!؟ چون احتمالا دلار همون ۲۷ تومن اعلام بشه!!!
2021-10-19 11:04:00 #Montreal

? من دیگه هم دارم من در پرونده قبلی جایی که از سربازی پرسیده بود زدم No اما در ریسابمت خیلی ها توصیه کردن بزنم yes ۱ آیا بزنم yes؟( می گن برای پر شدن گپ کمک کننده است و اگر الان اعلام نکنم سرباز ی رفتم بعدها در پورسه گرفتن اقامت با مشکل مواجه میشم) ۲ اگر در فرم ها زدم yes جایی لازم هست توضیح بدم چرا در سابمیت قبلیم زده بودم No؟
2021-09-30 13:19:00 #Montreal

ممنون میشم راهنمایی بفرمایین من که اینسری دراو شدم ولی مدارک آپلود نکنم برای اینکه دوباره برگردم به پول باید دوباره پروفایل تشکیل بدم؟
2021-09-13 05:53:00 #Montreal